VIJESTI

Ukoliko želite točno saznati što se zbiva oko nas ili u široj okolici morate pratiti više od jednog izvora informacija. Tako niti u jednom hrvatskom listu niti slova o boravku saborskog zastupnika Milorada Pupavca na dočeku Putina u sklopu srpske vlade u Beogradu. Ne znam zašto to hrvatski mediji prešućuju. Inače svakodnevno objavljuju raznorazne banalije pa i izmišljotine. Jučer smo doznali da je naš predsjednik Skupštine Mladen Novak osvanuo na listi SDP-a za EU PARLAMENT, tako da mu se već sada svaka investicija u Bernardića isplatila. Nadamo se da to neće biti labuđi pjev našeg skupštinara. Bio sam u županiji i vidio da je jako živo. Po svim kancelarijama sastanci , vodi se borba za EU novac , a kako čujem ta aktivnost daje dobre rezultate.

A sad istinita informacija o početku kampanje FINA-e i Ministarstva pravosuđa protiv blokiranih građana i siromašnog naroda. Ministar Bošnjaković pod krinkom blokiranih građana napisao je takav zakon , da ga boljeg u korist banaka i financijskih institucija ne bi napisali ni sami bankari. Zato je i sudac Kolakušić taj zakon nazvao prijevarom građana. Zakon koji ne razumiju niti odvjetnici koji se bave tom tematikom. Ali nije Bošnjaković kriv što je ministar , mi smo krivi koji na izbore izlazimo kao zombiji i raspamečeni ne razmišljajući o svojoj budućnosti i budućnosti svoje djece. Važno nam je dal je kandidat HDZ-ov ili SDP-ov član. Tu u Međimurju je slična situacija , samo na pojedinim lokacijama. Tako da se situacija nimalo ne razlikuje od državne slike.

Kada na takav način uspostavljena vlast počinje funkcionirati , tada prvo pokupe plijen: javna poduzeća i institucije , te instaliraju svoje uprave i direktore , a koji potom moraju progutati sve stranačke besposličare , takozvane uhljebe. A tako je to od vijeka do danas , vrag si ga neka , rekao bi ilustrišimus.

Štef.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *