TREĆA HNL Međimurje ispred Varaždina

U 23. kolu 3. HNL Istok remi Varaždina 2:2 kod Slavonije iskoristilo je Međimurje i uvjerljivom pobjedom 4:0 protiv Bjelovara skočilo na prvo mjesto.

U Čakovcu, na žalost, pred samo stotinjak gledatelja gledali smo jednu otvorenu utakmicu s puno šansi s obje strane. Čakovčanci su većinu svojih iskoristili, a Bjelovar ni iz kaznenog udarca nije uspio postići gol.

Trupe trenera Marija Kovačevića silovito su krenule i u 23. minuti već je bilo 2:0.

Prvo je u 17. minuti preciznim udarcem preko zida iz slobodnog udarca sa skoro 30 metara doveo Međimurje u vodstvo Režić.

U 23. minuti najbolji igrač današnje utakmice Mesarić postiže svoj prvi gol preciznim udarcem s 18 metara u desni vratarev kut.

Do kraja poluvremena još dvije izrazite šanse domaćih kad su se sami pred gostujućim vratarem Kovačevićem našli prvo Težak, a onda Oštrek.

Pred sam kraj poluvremena bude se gosti iz Bjelovara i dolaze do prilike preko Rajića koji loše puca. A onda u 44. minuti kazneni je udarac za Bjelovar.

Kuprešak se oslobađa Režića, dobro puca, ali Šafarić brani, lopta se odbija, a na nju nespretno reagira rukom Branilović.

Kazneni udarac izveo je Kuprešak, no domaći golman Šafarić pročitao je njegovu namjeru.

Utakmica je praktički riješena u 55. minuti drugim golom Mesarića u lijepoj akciji kad je Oštrek okomitom loptom u šesnaestercu uposlio Erića koji vraća loptu Mesariću za 3:0.

Nakon toga dvije šanse Bjelovara Orač i Rajić loše završavaju.

Međimurje i dalje napada i Težak dvaput i Erić imaju izgledne šanse.

Na pas Oštreka efikasnu utakmicu u 87. minuti završava najbolji domaći strijelac Erić.

 

M. Dovečer

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.