ŠTRACA

Dok ovo pišem upravo sam primio vijest da je poznati  HRT-ov novinar  Hrvoje Zovko dobio otkaz na javnoj dalekovidnici zbog svađe sa urednicom Čakarun.  Hrvoje Zovko nije običan novinar. On je predsjednik Hrvatskog novinarskog društva, društva koje je zagovaralo izglasavanje Istanbulske konvencije , a prva žrtva te konvencije je upravo predsjednik HND.

Što nam to govori?  Govori nam da u ovoj državi  vlada teror  LGBT zajednice  , teror feministkinja i nimfomanki nad normalnim pukom. Danas u ovoj zemlji tradicionalizam gubi korak sa sve agresivnijom politikom antikršćanstva  , sotonizma i lijevog pervertizma. Plenković  zvani briselko  odveo je HDZ  dosad demokršćansku stranku sasvim lijevo i preuzeo SDP , manipulirajući sa medijima  koji stalno pritišću Bernardića , a SDP-ovi saborski zastupnici  nesvjesni ulaze u paukovu mrežu  briselskog poslušnika.

A što rade domoljubni HDZovci , osim par njih koji se suprotstavljaju na tihi način , ostali kakaju u gaće  , jer ako ne šute  USKOK  će im naći  nekakove telefonske ispise  , pa da ih DORH preusmjerina pravi put. Uskoro očekujem da “zdrave snage” HDZ-a  difamiraju  vukovarskog gradonačelnika , i na kraju da ga okrive za neki kriminal  , možda  je nekoj domoljubnoj  udruzi  pozajmio štandove bez naplate  , ili je nekom  Srbinu  rekao da je četnik ili ….!   Već će Plenkijevi  DORHOvci nešto smisliti , i tako će  “primiriti”  sve slobodomisleće  HDZ-ovce , HNS-ovce i  Pupovce.  Ipak mi se čini da obnovljena UDBA , koja sigurno repove  vuče preko  granice  destabilizira  HDZ i državnu administraciju  , a mislim da su uključeni i SDP-ovci , te im se  na taj način rastače stranka.  Zasad u ovoj državi jedini po Šoroševom ukusu funkcioniraju  “glas”  Anke Mrak Taritaš i IDS.  IDS je uz pomoć  DORH-a  koji ništa ne čini   Istru  pretvorio u svoju grofoviju , ali sad ih  je ULJANIK  razgolitio , sad svi vide što je  IDS  međutim  brzo su kao mačka  doskočili na noge i počeli napadati vladu RH , upravu ULJANIKA , a u sve marifetluke su bili involvirani.

Tako vam je to kad nam o pravu i pravdi na HRT-u sa visine govori  Bero Jelinić , konstruktor i moderator svih UDBAško KOSovskih  afera.  Mi koji plaćamo HRT pretplatu  dajemo Jeliniću prostor za vrijeđanje. Čička , Mamića  , DORH-a , a da ga taj DORH ne pita  odakle mu podaci i informacije o svim istragama  koje su tajne.

A kaj je kod nas u Međimurju , nikaj? Mada je ljeto prošlo  sezona kiselih krastavaca i dalje traje . Sve je isto  “ko i pre”  rekli bi Pupovčevi srbi.  Romi vrše teror  po pojedinim mjestima  što je normalno , jer 95%  mladih roma ne radi , a i nemaju gdje  tu svoju mladenačku  energiju  trošiti.  Država daje socijalnu pomoć i  dalje je nije briga , i sve se svaljuje na organe  represije , a to sigurno  nije riješenje.  A što radi Kajtazi ? Ništa. Lukavi albanac  , radi ono što najbolje zna ; NIŠTA.

Po tome da još uvijek traje sezona kiselih krastavaca  vidi se jer lokalne novine na naslovnicama  objavljuju žene sa svojim cvijećem  , povrtnicama  , nema ozbiljne  vijesti za naslovnicu , i tako vam Međimurje  spi  i  čumi čekajući prvi snijeg jer lanjskoga snega smo već pozabili !

 

Štef.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *