Što rade DORH i USKOK

Prilikom prvog inauguracijskog  govora glavni nam je državni odvjetnik obećao kako će se pozabavit i lokalnim šerifima , ali od toga ništa “čorak”. U skladu s visokom politikom ima tri glavna zadatka : detronizirati Bandića , zatvoriti Mamića i ocrniti Željku Markić . Vrlo hrabar čovjek , nakon što cijelog desetljeća nije uspio pravomoćno osuditi Sanadera .  Sad mu se ukazala nova prilika gdje se želi iskazati : Todorić.  Todorić koji je kroz godine uplatio milijarde kuna  poreza , koji je desetljeće rješavao socijalne probleme države i zbog lošeg kreditnog rejtinga države plaćao enormne pljačkaške kamate stranim bankama od  8 , 9 i 10 % , dok su u isto vrijeme  Kaufland , Spar , Lidl i Hofer plaćali 1.5 – 1,75 %.

Kako su nesposobni mostovci “otkrivali” kriminal u “AGROKORU” , njihovi su nesposobni ministri u ministarstvima hodali samo po plaće , lažnim optužbama najsposobnijeg ministra Marića difamirali i tražili smjenu , da zamagle  nesposobnost svojih ministara , a najviše u hajci i galami , po meni “ograničen”saborski zastupnik medvjeđeg glasa Bulj. Kao najjače saborsko laprdalo i “stručnjak” za sva politička i društvena pitanja  glavno je grlo MOST-a u Saboru.

U proteklih 20 godina hrvatski Sabor  donio je na tisuće i tisuće kvalitetnih i manje kvalitetnih zakona , a u stvarnosti se provode samo oni koji sirotinji uzimaju ono malo što još imaju , bankarski grabežljivci otimaju kuće , stanove ,  protupravno razne štedionice van zemlje uzimaju atraktivna zemljišta i vikendice ,  a DORH  spava snom pravednika. Kriminalna pretvorba uopće se ne istražuje , na tone inkriminiranog materijala  skuplja prašinu u mračnim prostorima USKOKA i DORH-a.

Prošlo je dvadeset godina od Domovinskog rata , hrvatski su ratnici procesuirani i osuđeni ( pobjednici sami sebi sude !!) dok se susjedne zemlje trude i natječu tko će više i opasnije lažno optužiti naše generale , časnike i dočasnike , a naš DORH još nije procesuirao niti zločine u Škabrnji , Vukovaru , Iloku , Lovasu , a niti generale koji su pod uniformom JNA  ubijali civile po hrvatskim gradovima ; Dudaković , Seferović , Pavković…. Pitam se zar smo mi tako idiotska država da tamo gdje možemo zaštiti svoje ljude to ne činimo , , nejasno mi je iz kojeg razloga , očigledno nijednu vlast to ne zanima. Sramotno je kako razni Vulini šeću po Hrvatskoj i dijele nam lekcije iz povijesti , a naš bivši predsjednik Mesić kao zadnji zlotvor pljuje po zemlji u kojoj je bio predsjednik. Sa ex Yu plačljivcima na takozvanom “znastvenom” skupu u Mostaru gadi i pljuje po zemlji koja mu je osigurala ogromnu mirovinu  za zasluge što je lagao u Hagu protiv hrvatskih generala.

Nije čudo da je crveni papa iz Argentine odredio četničke srpske velikodostojnike da odrede je li Stepinac svetac ili ustaški vikar. I to su oni koji su pet četničkih vojvoda i osuđenih zlikovaca proglasili svecima svete pravoslavne crkve !!  Svašta !!

Štef

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.