Puno promjena u NK MEĐIMURJU

Poslije osvojene  3. HNL Istok i nedobivanja licence za 2. HNL, uz trenera Marija Kovačevića, iz NK MEĐIMURJA  otišlo je šest igrača prve postave , i to Erić Nenad, Težak Karlo, Oštrek Stjepan, Hranilović Josip Domagoj, Mesarić Leonard  i Šafarić Dean.

Unatoč svemu, uprava kluba je bila aktivna. Angažiran je trener Rade Herceg, a klubu je pristupilo  12 novih igrača, s time da su među njima čak šestorica povratnika – vratar Bešenić Luka ( NK ZELENGAJ), Malenović Karlo ( NK VARAŽDIN) , Antonović Jurica i Hlišć Neven ( NK OSIJEK) , Marciuš Jan (RNK SPLIT) i Šarić Marko HNK RIJEKA).

Osim njih u klub su došli provjereni Škvorc Filip ( ŠD MURA ; NK DINAMO) , Conjar Ivan i vratar Galoši Marko ( NK VARAŽDIN) , Tkalčić Igor( NK KOPRIVNICA)  ,mladi vratar  Grubić Benjamin (NK VERŽEJ)   , te napadač Marijan Bagarić ( FC PHOENIX Munchen ; HŠK ZRINJSKI).

Sigurno je da će treneru Hercegu biti potrebno neko vrijeme da uigra  igrače i složi ekipu koja će se opet boriti za vrh tablice.

U dosadašnjem dijelu priprema Međimurje je odigralo tri kontrolne utakmice. Prvu su izgubili 3:0 od novog četvrtoligaša Bednje, drugu su remizirali kod kuće s mađarskim Hevizom 1:1, a jučer, u srijedu, zabilježili su prvu pobjedu protiv četvrtoligaša Sloge iz Čakovca 4:0.

Tri gola zabio je mladi Marijan Bagarić, a  jedan Filip Škvorc.

Nova provjera slijedi u subotu, 5. kolovoza  u 18.00 sati u Nedelišću  protiv domaćeg Nedelišća, a u srijedu, 9. kolovoza, odlaze u Kurilovec u goste Udarniku.

 

kh

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *