PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za ponedjeljak, 27. kolovoza 2018. godine

TEŠKA KRAĐA

U Macincu ukradeno gorivo

           

Između 24. i 27. kolovoza, u Macincu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je na gradilištu iz spremnika goriva radnog stroja i tri teretna automobila istočio i ukrao neutvrđenu količinu goriva.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

 

KRAĐA

 

Krađe iz trgovine i voćnjaka 

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirane su četiri krađe od kojih dvije gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna, od čega izdvajamo:

  • Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnjakinja s područja općine Pribislavec počinila kazneno djelo krađe.

Naime, u ponedjeljak, 27. kolovoza oko 15,15 sati u Čakovcu, Svetojelenskoj ulici, u trgovini zatečena je u krađi odjevnih predmeta vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičene 26-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

  • Između 25. i 27. kolovoza u predjelu zvanom “Galge”, u blizini Male Subotice, nepoznati počinitelj je iz voćnjaka ukrao nastavak za traktor i metalna kolica.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

 

TEŠKA TJELESNA OZLJEDA

 

Teško ozlijeđen 35-godišnjak

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 30-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Naime, u srijedu, 22. kolovoza oko 10 sati u Paragu, u obiteljskoj kući 30-godišnjak je nogom u tijelo udario 35-godišnjaka te se udaljio u nepoznatom smjeru.

U događaju 35-godišnjak zadobio je tešku tjelesnu ozljedu.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *