PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za srijedu, 11. srpnja 2018. godine.

 

TEŠKE KRAĐE

 

           Provale u kokošinjac i spremište

 

1) Tijekom noći s 10. na 11. srpnja, u Lopatincu, Partizanskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kokošinjac, gdje je ukrao više peradi vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

2) Tijekom noći s 10. na 11. srpnja, u Žabniku, Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u spremište, gdje je ukrao motornu pilu vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

 

           Pronađeni počinitelji drske krađe

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica i maloljetnik sa područja Međimurske županije počinili drsku krađu.

Podsjećamo da su u utorak, 26. lipnja oko 17,00 sati na dvorištu u Domašincu, Ivana Gorana Kovačića, došli do starije ženske osobe te je jedan od njih uhvatio za zlatni lančić sa privjeskom, kojeg je pokidao u namjeri da ga ukrade kojom prilikom joj je zahvatio i pokidao majicu, dok se lančić zakačio za majicu. Potom se jedan od njih vratio natrag te je sa njezine odjeće uzeo lančić i udaljio se iz dvorišta.

Starija ženska osoba nije zadobila nikakve ozljede, dok se materijalna šteta procjenjuje na više stotina kuna.

Protiv 19-godišnjaka i maloljetnika se podnosi posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave po nepoznatom počinitelju.

 

          PROMETNA NESREĆA-NADOPUNA

 

          Naletio na psa i teže se ozlijedio

 

          U srijedu, 11. srpnja zaprimljena je prijava ozljeda Županijske bolnice u Čakovcu za 57-godišnjaka iz koje je vidljivo da je zadobio teške tjelesne ozljede prilikom prometne nesreće.

Naime, u utorak, 19. lipnja oko 20,25 sati u Pleškovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 57-godišnji vozač mopeda čakovečkih registarskih oznaka udario u psa vlasništvo 50-godišnjaka, koji se bez nadzora vlasnika nalazio na kolniku. Nakon udara vozač mopeda se prevrnuo i pao na kolnik.

Za vrijeme vožnje vozač na glavi nije nosio zaštitnu kacigu.

Vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je zadržan na liječenju.

O događaju se podnosi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *