PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za četvrtak, 1. lipnja 2017. godine

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU

 

Dovršenim kriminalist
ičkim istraživanjem sumnja se da su dvojica maloljetnika i mladići u dobi od 18 i 20 godina s područja općine mala Subotica, počinili kazneno djelo teške krađe.

U noći s 3. na 4. travnja ove godine u Turčišću, na benzinskoj postaji vlasništvo privatnog poduzeća s područja općine Domašinec, pomoću odlomljenog komada betona razbili su stakleni zid trgovine u sklopu postaje, te kroz nastali otvor ušli u unutrašnjost objekta, odakle su ukrali veću količinu raznih slatkiša i cigareta.

Materijalna šteta procijenjena je na nešto manje od 6 tisuća kuna.

Prema maloljetnim, te protiv punoljetnih osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

 

INFORMACIJA

 

  • Obavijest o promjeni radnog vremena Policijske uprave međimurske

 

Obavještavamo građane da će od ponedjeljka, 5. lipnja do petka, 29. rujna radno vrijeme Policijske uprave međimurske biti od 7 do 15 sati.

 

Stranke na referadama upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu i u Policijskoj postaji Prelog, primat će se:

  • ponedjeljkom od 7 do 14.30 sati,
  • utorkom od 9 do 16.30 sati,
  • srijedom od 7 do 14.30 sati,
  • četvrtkom od 7 do 14.30 sati,
  • petkom od 7 do 14.30 sati.

 

 

 

Upravni poslovi u Policijskoj postaji Mursko Središće primati će stranke:

  • utorkom od 9 do 16.30 sati,
  • četvrtkom od 9 do 16.30 sati.

 

Tijekom cijele godine svaki prvi petak u mjesecu referade upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu, te u Policijskoj postaji Prelog primat će stranke od 9 do 16.30 sati.

 

  • Međimurski osnovnoškolci na 25-tom državnom natjecanju “Sigurno u prometu” ostvarili vrlo dobre rezultate

 

Od 23. do 25. svibnja u Zadru održano je državno natjecanje učenica i učenika petih i šestih razreda u poznavanju prometnih propisa i vještina, pod nazivom „Sigurno u prometu 2017.“.

Najbolje ekipe iz svih županija i Grada Zagreba, po dvije djevojčice i dva dječaka, njih ukupno 84, odmjerilo je znanje u poznavanju prometnih pravila i propisa te vještine upravljanja biciklom na prometnom poligonu.

Više informacija na poveznici, http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=260923

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *