PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za srijedu, 24. svibnja 2017. godine

TEŠKA KRAĐA

Jučer, 24. svibnja oko 12 sati i 20 minuta u Čakovcu, Zrinsko Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj preskočio je žičanu ogradu visine tri metara, te potom iz otvorenog skladišnog prostora privatnog poduzeća sa sjedištem u Čakovcu, ukrao stotinjak komada PET ambalaže. Nedaleko mjesta događaja policijski službenici Policijske postaje Čakovec zatekli su mladića rođenog 1997. godine s područja općine Pribislavec i priveli ga u policijsku postaju.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je privedeni 20-godišnjak počinio opisanu tešku krađu zbog čega će se protiv njega nadležnom državnom odvjetniku dostaviti kaznena prijava.

Ukradena PET ambalaža pronađena je i vraćena vlasniku.

 

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je mladić rođen 1997. godine s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, tijekom proteklog vikenda (između 19. i 22. svibnja) u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, iz dvorišta privatnog poduzeća sa sjedištem u Čakovcu, ukrao je dvadesetak komada LED rasvjete s pripadajućim nosačima, a koju je prethodno demontirao s informativno solarnih panoa. Materijalna šteta procijenjena je na pedesetak tisuća kuna. Dio ukradene LED rasvjete pronađen je, te će se vratiti vlasniku.

Protiv 20-godišnjeg osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *