PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za srijedu, 9. svibnja 2018. godine.

 

 

TEŠKE KRAĐE

 

1) Tijekom noći s 8. na 9. svibnja (s utorka na srijedu), u Pušćinama, Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u spremište privatne tvrtke te ukrao cigarete i prehrambene proizvode.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

2) Tijekom noći s 8. na 9. svibnja (s utorka na srijedu), u Brezju, nepoznati počinitelj je provalio u spremište sportskog kluba te ukrao trimer i posudu sa gorivom.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNE NESREĆE

 

1) U srijedu 9. svibnja  oko 9.30 sati u Čakovcu, Ulici ZAVNOH-a, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 59-godišnjakinja sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu, nije se obilježenom pješačkom prijelazu približavala sigurnosnom brzinom, zbog čega je automobilom udarila u tijelo pješakinje, 79-godišnjakinje sa šireg područja općine Belica, koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon udara došlo je do obaranja pješakinje na kolnik.

Pješakinja je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec te će se po utvrđivanju ozljeda okvalificirati događaj.

 

2) U srijedu 9. svibnja oko 22.40 sati u Čakovcu na raskrižju Ulice Tome Masaryka i Ulice Ivana Gorana Kovačića, vozač osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, 19-godišnjak sa područja Varaždinske županije, kao mladi vozač upravljao je kad je u krvi imao 1,05 grama po kilogramu alkohola, kolnikom Ulice Tome Masaryka te prilikom skretanja u lijevo na kolnik Ulice Ivana Gorana Kovačića, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (raskrižje), zbog čega je u zanošenju sišao izvan kolnika Ulice Ivana Gorana Kovačića u desno, gdje je vozilom udario u stablo.

Vozilom hitne pomoći vozač je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio lake tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Vozač će biti prekršajno sankcioniran.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *