PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za četvrtak, 1. veljače 2018. godine.

TEŠKA KRAĐA

Između 30. siječnja i   1. veljače u Držimurcu nepoznati počinitelj je provalio u prostorije vatrogasnog doma te ukrao televizijski i glazbeni uređaj u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA RAZBOJNIŠTVO

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 52 i 53-godišnjaci te 53-godišnjakinja s područja grada Murskog Središće počinili kazneno djelo razbojništvo.

Naime, u subotu, 23. prosinca u popodnevnim satima u Murskom Središću, Ulici Sitnice, u dvorištu obiteljske kuće fizički su napali 60-godišnjaka, izudaravši ga rukama i nogama po tijelu. Potom mu je jedan od počinitelja iz džepa jakne ukrao novčanik u kojem se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U događaju je 60-godišnjak zadobio lake tjelesne ozlijede.

Nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

 

OBAVIJEST

 

U ponedjeljak, 5. veljače s početkom u 10 sati i 30 minuta u sklopu redovne konferencije za medije Policijske uprave međimurske, održat će se predstavljanje programa povodom obilježavanja 15. godišnjice tragične pogibije policijskog službenika Policijske uprave međimurske, Željka Murka.

Predstavljanju programa ispred Grada Čakovca nazočit će pročelnik Upravnog odjela za društvene, protokolarne i europske poslove, David Vugrinec i predsjednik Mjesnog odbora Mihovljan, Josip Jezernik.

 

Pozivamo vas da medijski popratite ovu konferenciju.

 

 

 


OBAVIJEST

 

Najava aktivnosti Mobilnog preventivnog centra polici

je tijekom veljač

Obavještavamo građane da će policijski službenici Policijske uprave međimurske korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije tijekom veljače 2018. provoditi preventivne aktivnosti.

Više na poveznici / linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=276034 .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *