PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za četvrtak, 18. siječnja 2018. godine.

DOPUNA INFORMACIJE – PRONALAZAK LEŠA

 

U četvrtak, 18. siječnja oko 7.50 sati u Šenkovcu, na makadamskom putu u blizini Ulice Ksajpa, pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate muške osobe starosti oko 50-tak godina.

Na mjesto događaja izašao je mrtvozornik koji pregledom tijela nije pronašao tragove nasilja.

Tijelo je prevezano na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će danas (19. siječnja) u jutarnjim satima biti obavljena obdukcija.

Po utvrđivanju identiteta osobe i uzroka smrti slijedi nadopuna događaja.

NESREĆA NA RADU

U srijedu, 18. siječnja oko 16.45 sati, u Prelogu, u proizvodnoj hali privatnog poduzeća u Ulici Kalmana Mesarića dogodila se nesreća na radu. Prilikom rada na stroju 39-godišnjem zaposleniku stroj je zahvatio dio noge. Vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

O događaju podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

OBAVIJEST

U noći s 20. na 21. siječnja (sa subote na nedjelju) od 22 do 4 sata na području Policijske uprave međimurske sve policijske postaje poduzet će pojačane aktivnosti u prometu u svrhu suzbijanja prekršaja koji dovode do prometnih nesreća i najtežih stradavanja u prometu te povećanja stanja sigurnosti na cestama Županije međimurske.

Više na poveznici/link http://medjimurska.policija.hr//MainPu.aspx?id=274527 .

PUM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *