PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za utorak, 21. studenoga 2017. godine.

KRAĐA

Između 5. i 21. studenoga u šumskom predjelu zvanom “Štefokovo” u blizini  Domašinca, nepoznati počinitelj porušio je i ukrao nekoliko desetka stabala bagrema.             Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

INFORMACIJA

 

            Pojačani 24-satni nadzor brzine

 

U razdoblju od 23. studenoga u 6 sati do 24. studenoga u 6 sati policijski službenici Policijske uprave međimurske provodit će pojačani 24-satni nadzor brzine.

Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2017. godinu (TISPOL), te se provodi na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj.

Policijske aktivnosti iz akcije prvenstveno će se usmjeriti na suzbijanje prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina, kao i na suzbijanje grubog kršenja prometne discipline (bezobzirno ponašanje sudionika u prometu).

Kroz ovu akciju policijski službenici kontrolirat će brzinu kretanja i na onim lokacija za koje su građani imali priliku dostaviti podatke PU međimurskoj. Zahvaljujemo svim građanima koji su poslali svoje prijedloge.

 

Pozivamo sve predstavnike medija, ali i same građane koji su dojavili lokacije nadzora brzine, da poprate održavanje ove akcije.

 

OBAVIJEST

  • Dvojica privedena zbog napada na bankomate

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima I. i II. policijske postaje Rijeka te policijskim službenicima Policijskih uprava međimurske, zagrebačke, zadarske i varaždinske provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Bugarske u dobi od 30 i 32 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene organiziranog kriminaliteta.

            Više na poveznici / linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=271775 .

 

  • Djelatnici PP Štrigova posjetili Dvor i Hrvatsku Kostajnicu

Prošle subote, 18. studenog četrdesetak sadašnjih i bivših djelatnika Policijske postaje Štrigova posjetilo je Hrvatsku Kostajnicu i Dvor (nekadašnji Dvor na Uni), kako bi zajedno sa članovima svojim obitelji, obišli brojne lokacije na kojima su nakon vojno-redarstvene akcije „Oluja“, sudjelovali u uspostavi suvereniteta na netom oslobođenim dijelovima hrvatskog teritorija.

Više na poveznici / linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=271763 .

 

 PUM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.