PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za utorak, 17. listopada 2017. godine.

 

 

U utorak, 17. listopad oko 16.30 sati u poljskom predjelu zvanom „Jacine“ u blizini Podbresta, uslijed prestanka rada motora došlo je do prisilnog slijetanja mikrolakog zrakoplova – zmaja. U zrakoplovu su se nalazile dvije osobe, 52-godišnji vozač i 24-godišnji putnik obojica s  područja Krapinsko-zagorske županije.

Vozilom hitne pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da su teško ozlijeđeni, te su zadržani na liječenju.

Zrakoplov je poletio u Zlatar Bistrici s namjerom slijetanja u Prelogu.

O događaju podnijet će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

 

 

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su četiri muške osobe, 19, 21 i 51-godišnjaci s područja grada Mursko Središće i 18-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, između 16. i 18. rujna u Čakovcu, Ulici Jurice Muraia, u stambenoj zgradi u izgradnji provalili su u dva skladišta vlasništvo privatnih poduzeća, odakle su ukrali razne električne kablove i metalne dijelove raznih oblika, vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv osumnjičenih dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

 

 

OBAVIJEST

 

Ovim putem obavještavamo vas da poslove glasnogovornika Policijske uprave međimurske obavlja policijski službenik Nenad Risek.

Za sva pitanja i kontakte možete mu se slobodno obratiti na broj telefona 040/373-077 ili 099/21-13-881, te e-mail nrisek@mup.hr .

Poslove policijskog službenika za odnose s javnošću Ureda načelnika Policije uprave i dalje obavlja policijska službenica Danijela Turk.

 PUM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *