PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za utorak, 4. srpnja 2017. godine

 

NARUŠAVANJE JAVNOG REDA I MIRA

 

Jučer, 4. srpnja  nešto  prije  18 sati  u  kafiću  u  Čakovcu, Ulici  dr.  Ivana Novaka, 33-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,78 promila, galamio je i pritom vrijeđao konobaricu te jednog gosta. Ujedno, tijekom narušavanja potrgao je novčanice od 10 i 20 kuna te ih potom bacio prema konobarici.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici Policijske postaje Čakovec uhitili su 33-godišnjaka i priveli ga u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Potrgani novac, kao dokazni materijal u prekršajnom postupku uz izdavanje potvrde oduzet je od 33-godišnjaka.

Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz članaka 4. i 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

NESRETNI SLUČAJ

 

Jučer, 4. srpnja u poslijepodnevnim satima poljskim putem u Svetom Urbanu, traktorom IMT, čakovečkih registracija, upravljao je  72-godišnjak. Kod kbr. 42 naglo mu je pozlilo zbog čega je pao s traktora na travnatu površinu, dok se traktor nastavio kretati još desetak metara, a potom se zaustavio u jarku uz prometnicu.

Ozlijeđeni traktorist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je u padu zadobio teške ozljede zbog čega je zadržan na liječenju.

O ovom događaju dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.