PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE 

Za četvrtak, 29. lipnja 2017. godine

 

TEŠKA KRAĐA

 

U noći s 28. na 29. lipnja u Turčišću, nepoznati počinitelj provalio je u skladište ribičkog doma, odakle je ukrao motorne kosilice i trimer. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

KRAĐA

 

U noći s 28. na 29. lipnja u Goričanu, Školskoj ulici, nepoznati počinitelj s terase obiteljske kuće ukrao je motorni trimer i kanistar s gorivom te time 74-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

DOGAĐAJ U ŽELJEZNIČKOM PROMETU

 

Jučer, 29. lipnja u 17 sati i 58 minuta u Čakovcu, Ulici dr. Ante Starčevića, na prijelazu ceste preko željezničke pruge došlo je do naleta putničkog vlaka na 83-godišnju pješakinju iz Čakovca, koja je nažalost od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja.

U trenutku kada su na pružnom prijelazu bili spušteni polubranici te su bili uključeni svjetlosni i zvučni znaci, pješakinja je cestom prelazila željezničku prugu zbog čega je nju naletio putnički vlak, koji je prometovao na  relaciji  Zagreb – Kotoriba, a  s  kojim  je upravljao 51-godišnji strojovođa. Nakon udara pješakinja je odbačena na travnatu površinu.

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne medicinske pomoći, koja je konstatirala smrt pješakinje. Zbog obavljanja očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Čakovcu, željeznički promet bio je obustavljen od 18 sati do 21 sat i 26 minuta, a što je prouzrokovalo kašnjenje nekoliko putničkih vlakova.

O događaju dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

 

PUM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *