PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za utorak, 6. lipnja 2017. godine

TEŠKA KRAĐA

Jučer, 6. lipnja u poslijepodnevnim satima u Ivanovcu, Ulici Josipa Broza, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 46-godišnjaka, gdje je u raznim prostorijama ispreturao stvari. Pošto se vlasnik nalazi na privremenom boravku u inozemstvu nije poznato dali je nešto ukradeno. Kuća je zapečaćena te će se očevid nastaviti po povratku vlasnika, kada će se utvrditi i nastala materijalna šteta.

Protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se kaznena prijava.

NARUŠAVANJE JAVNOG REDA I MIRA

Jučer, 6. lipnja oko 10 sati u Kuršancu, Varaždinskoj ulici, 33-godišnjak pod utjecajem alkohola narušavao je javni red i mir tako što je na ulici reproducirao glasnu muziku uz pomoć prijenosne muzičke linije i time ometao normalan rad Obiteljskog centra (dječji vrtić), odnosno uznemiravao ostale mještane. Na izdana upozorenja, a potom i naredbe policijskih službenika da prekine s činjenjem prekršaja, počinitelj se oglušio te je uz primjenu sredstava prisile priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje. Tijekom istraživanja  policijski  službenici  privremeno  su  oduzeli  muzičku  liniju,  dok je 33-godišnjak uhićen te će se protiv njega zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

 

INFORMACIJA

Aktivnosti Mobilnog preventivnog centra policije tijekom svibnja 2017.

 

Policijski službenici za prevenciju Ureda načelnika Policijske uprave međimurske u suradnji s policijskim postajama, korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije tijekom svibnja održali su ukupno 10 preventivnih akcija.

Više informacija na poveznici, http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=261102

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *