PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za utorak, 12. veljače 2019. godine

KRAĐA

              Otkriven počinitelj krađe

              Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 28-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće počinio Krađu.

              Naime, između 30. listopada i 3. studenoga protekle godine u Macincu, Školskoj ulici, je iz nezaključane prostorije sportskog kluba ukrao laptop marke “Acer” i jedan  bicikl marke  “Kreidler “.

              Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.  

              Protiv 28-godišnjaka će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave po nepoznatom počinitelju.

PROMETNA NESREĆA

              Oduzeo prednost autobusu

                U utorak, 12. veljače oko 6,35 sati u Nedelišću na raskrižju Ulica maršala Tita i Trnavske, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 60-godišnjak s područja općine Nedelišće, krećući se Trnavskom ulicom, dolaskom do raskrižja s Ulicom maršala Tita, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, sa automobilom je ušao u raskrižje kada je oduzeo prednost prolaska autobusu varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je, krećući se Ulice maršala Tita, upravljao 52-godišnjak s područja Varaždinske županije, zbog čega je došlo do udara autobusa u osobni automobil.

            U autobusu se u trenutku prometne nesreće nalazilo 30-tak putnika.

            Vozač osobnog automobila će biti prekršajno sankcioniran.

INFORMACIJA

          Obilježena 16. godišnjica pogibije Željka Murka

U utorak, 12. veljače, je svečano obilježena 16. godišnjica spomena na poginulog djelatnika Policijske uprave međimurske, Željka Murka, koji je obavljajući častan policijski posao, nažalost u 34. godini života, 12. veljače 2003. godine, kao policijski službenik Policijske uprave međimurske pri potrazi za pljačkašem Varaždinske banke u Nedelišću, tragično izgubio život.

Više na poveznici http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=298279

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *