PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKE

Za srijedu, 6.  veljače 2019. godine

TEŠKE KRAĐE

           Provale u obiteljske kuće

            Između 1. i 6. veljače u Peklenici, Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj je provalio u dvije obiteljske kuće, gdje je iz jedne ukrao nakit, dok iz druge nije ništa ukrao.

           Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

           Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

         Teže ozlijeđena putnica iz vozila

         U srijedu, 6. veljače zaprimljena je prijava teške tjelesne ozljede iz Županijske bolnice Čakovec za 78-godišnju putnicu iz vozila s područja općine Donji Kraljevec, koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći.

         Naime, u petak, 1. veljače oko 12,20 sati na cesti između Preloga i Svetog Križa,  83-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja općine Donji Kraljevec, zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz zavoja je vozilom udario u stražnji dio teretnog vozila čakovečkih registarskih oznaka kojim je ispred upravljao 60-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec.

         Vozilom hitne pomoći 78-godišnja putnica iz prvog vozila i 21-godišnji putnik iz drugog vozila s područja općine Kotoriba prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod putnice utvrđene teške tjelesne ozljede.

         Protiv 83-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetniku.  

TEŠKE TJELESNE OZLJEDE

               Bacali snijeg i potom fizički napao stanara 

               Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda.

               Tako je u nedjelju, 3. veljače oko 1 sat u Čakovcu, Franjevačkom trgu, nekoliko osoba bacalo snijeg u prozor stana te ih je 39-godišnji stanar s područja Sisačko-moslavačke županije došao smirivati kada ga je maloljetnik udario rukom u glavu.

               Liječničkim pregledom u Županjskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je 39-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu.

               Prema maloljetniku će se podnijeti posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *