PRIOPĆENJE PU MEĐIMURSKA

Za četvrtak, 27. srpnja 2017. godine

 

 

KRAĐA

Jučer, 27. srpnja u kasnim večernjim satima u Turčišću, nepoznati počinitelj ukrao je VW Golfa, austrijskih registarskih oznaka (LI 664 CX), sive boje, vlasništvo 56-godišnjaka. Golf četvorka, starosti 14 godina bio je parkiran na ulici, a s vozilom ukraden je i novac, bankovne kartice te osobni dokumenti, vlasništvo 22-godišnjaka, koji se neposredno prije krađe koristio vozilom. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

Policija poduzima sve raspoložive mjere i radnje kako bi se ukradeno vozilo pronašlo.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Molimo građane koji raspolažu s korisnim informacijama o ovom događaja ili uoče ukradeno vozilo da odmah o tome obavijeste policiju pozivom na broj telefona 192.

 

IZAZIVANJE PROMETNE NESREĆE U CESTOVNOM PROMETU

 

Jučer, 27. srpnja oko 12 sati u Čakovcu na raskrižju Zagrebačke i Kalničke ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 43-godišnji motociklist.

Četrdeset i sedmogodišnja vozačica Hyundaija (SANTA FE), čakovečkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Zagrebačke ulice, ušla je u raskrižje oduzevši pritom prednost prolaska vozaču Tomosa (15 SLC), čakovečkih registarskih oznaka. U izbjegavanju sudara motociklist je naglo skrenuo i pritom prednjim kotačem motocikla udario u rubni cestovni kamen. Uslijed siline udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći motociklist je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je u nesreći teško ozlijeđen zbog čega je zadržan na liječenju.

Protiv 47-godišnje vozačice zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

 

POŽARI NA OTVORENOM PROSTORU

 

Jučer, 27. srpnja oko 19 sati i 40 minuta u području uz rijeku Muru, zvanom „Mlaj“, između Podturna i Ferketinca, nepoznati počinitelj zapalio je tri olupine osobnih automobila, koje su bile ostavljene uz poljski put.

Požar su oko 20 sati i 30 minuta ugasili vatrogasci dobrovoljnog društva iz Podturna.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

pum

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *