PRIOPĆENJE IZ PU MEĐIMURSKE

Za utorak, 8. kolovoza 2017. godine

DOPUNA INFORMACIJE ZA DOGAĐAJ od 18. srpnja 2017.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 42-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, počinio kazneno djelo „ubijanje ili mučenje životinja“.

Sumnja se da je u subotu, 15. srpnja oko 18 sati u poljskom predjelu nedaleko Mihovljana, bez opravdanog razloga pucajući iz lovačke puške usmrtio psa mješanca, nepoznatog vlasnika, kojeg je potom nedaleko mjesta događaja zakopao.

Od osumnjičenog oduzeto je lovačko oružje kojim je počinjeno kazneno djelo.

Protiv 42-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su maloljetnik i 29-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, počinili kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da su u petak, 28. srpnja oko 21 sat i 30 minuta u Gornjem Kuršancu, Trgu Mirka Blazinarića, provalili u trgovinu mješovitom robom, vlasništvo privatnog poduzeća sa sjedištem na području grada Čakovca, odakle su potom ukrali sanduk piva, razna žestoka pića i pakiranja instant kave. Pričinjena materijalna šteta procijenjena je na petstotinjak kuna. Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec dio ukradenih predmeta pronašli su i vratili predstavniku oštećenog poduzeća.

Prema maloljetnom te protiv 29-godišnjeg osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

PROMETNA NESREĆA

Jučer, 8. kolovoza oko 15 sati i 40 minuta u Šandorovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen biciklist.

Upravljajući Ulicom Vladimira Nazora, 50-godišnji vozač VW Transportera, varaždinskih registracija, prilikom pretjecanja zbog nedovoljnog razmaka prednjim dijelom kombija udario je u stražnji kotač bicikla s kojim je uz desni rub kolnika u istom smjeru upravljao 60-godišnji biciklist. Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozača na nogostup. Ozlijeđeni biciklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Težina ozljeda za sada nije poznata.

PU M

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *