PRIOPĆENJE IZ PU MEĐIMURSKE

Za četvrtak, 3. svibnja 2018. godine.

DOPUNA INFORMACIJE ZA RAZBOJNIŠTVO

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad maloljetnikom s područja Međimurske županije sumnja se da je počinio kazneno djelo razbojništvo.

Naime, u utorak, 2. svibnja oko 15,30 sati u Držimurcu, biciklom je presreo i fizički napao 51-godišnjakinju sa šireg područja općine Mala Subotica te joj ukrao vrećicu sa stvarima i novčanikom u kojem su se nalazio novac te osobni dokumenti. Prilikom događaja 51-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok se materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnici.

Protiv maloljetnika se podnosi posebno izvješće, kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave po nepoznatom počinitelju nadležnom državnom odvjetniku za mladež.

 

 

KRAĐE

 

1) Između 28. travnja i 2. svibnja, u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj je iz otvorenog dvorišta ukrao razne automobilske dijelove.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

2) U četvrtak, 3. svibnja u Celinama, Cvjetnoj ulici, nepoznati počinitelj je ušao u nezaključanu kuću, gdje je iz novčanika ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *