PRIOPĆENJE IZ PU MEĐIMURSKE

Za utorak, 31. listopada i srijedu 1. studenoga 2017. godine.

 

TEŠKA KRAĐA

U utorak, 31. listopada u noćnim satima u Selnici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, gdje je nasilno otvorio više uređaja za zabavu te ukrao tehničku opremu, alkoholna pića, cigarete i novac, sveukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

KRAĐA

Od utorka na srijedu, 31. listopada na 01.studenoga od 15 do 18 sati u Piškorovcu, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana i ušao u nezaključanu kuću te ukrao  novac u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

 

OBAVIJEST – POZIV ZA MEDIJE

 

Ponovo vas podsjećamo kako će se u petak, 3. studenoga ove godine s početkom u 12 sati, u zgradi Scheier u Čakovcu, održati svečano predstavljanje preventivne akcije „The Honest Truth“, koju će Policijska uprava međimurska provoditi u suradnji

s TISPOL-om (European Traffic Police Network, Velika Britanija).

S obzirom da je ova preventivna akcija od iznimne važnosti da se njome upozna šira javnost, molimo Vas da medijski popratite njeno predstavljanje, te se unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

 

INFORMACIJA

 

 • Najava aktivnosti Mobilnog preventivnog centra policije tijekom studenoga 2017.

 

Obavještavamo građane da će policijski službenici Policijske uprave međimurske korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije tijekom studenoga 2017. provoditi preventivne aktivnosti u sljedećim terminima:

 

POLICIJSKA POSTAJA ČAKOVEC

 • u noći s 11. na 12. studenoga od 23.30 do 1.30 sati, u Čakovcu, Zrinsko-Frankopanskoj ulici 14 (kod obližnjeg disko kluba),
 • u noći s 25. na 26. studenoga od 23.30 do 1.30 sati, u Čakovcu, Zrinsko-Frankopanskoj ulici 14 (kod obližnjeg disko kluba),
 • u subotu, 18. studenoga od 10 do 12 sati, u Čakovcu, na Trgu Republike u suradnji s „Društvo naša djeca“ provoditi će se preventivne aktivnosti povodom obilježavanja „Mjeseca borbe protiv ovisnosti“ te u suradnji sa Podružnicom Obiteljski centar, Centra za socijalnu skrb Čakovec s ciljem obilježavanja „Europskog dana zaštite djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja“.

 

POLICIJSKA POSTAJA PRELOG

 • u petak 3. i subotu 4. studenoga od 9 do 15 sati, u Donjem Kraljevcu (kod osnovne škole), u sklopu održavanja „12. međunarodnog voćarskog sajam“,
 • u utorak, 14. studenoga od 8.30 do 11 sati u Domašincu, Ulici Marka Kovača.

 

POLICIJSKA POSTAJA ŠTRIGOVA

 • u petak, 17. studenoga od 10 do 12 sati u Okruglom Vrhu (kod trgovine)
 • u petak, 24. studenoga od 10 do 12 sati u Štrigovi – aktivnosti će se provoditi u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Čakovec, Udrugom Zora i drugim institucijama s ciljem upoznavanja građana na važnost provođenja borbe protiv nasilja nad ženama kao i posljedicama takovog nasilja.

 

POSTAJA PROMETNE POLICIJE ČAKOVEC

 • u srijedu, 8. studenoga od 12 do 14 sati u Selnici, Čakovečkoj ulici,
 • u četvrtak, 23. studenoga od 12 do 14 sati u Donjem Kraljevcu, Ludbreškoj ulic

 

 

 

 • Građani – odaberite lokacije nadzora brzine

 

U sklopu plana aktivnosti TISPOL-a (European Traffic Police Network) na području država članica Europske unije, policijski službenici Policijske  uprave  međimurske provodit  će akciju  24-satnog pojačanog nadzora brzine i to od 6 sati, 23. studenoga do 6 sati, 24. studenoga ove godine.

 

Ova akcija građanima omogućuje odabir lokacija na kojima bi željeli da policija nadzire brzinu kretanja motornih vozila.  Prijedlozi  lokacija  nadzora  mogu  se  dostaviti od 3. do 18. studenoga, na e-mail adresu Policijske uprave međimurske: medjimurska@policija.hr .

PUM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *