PRAVDA I PRAVOSUĐE

Nakon višegodišnjeg pritiska javnosti , Torcide  , južnjačkih političara i najvažnijeg portala “INDEX”, konačno je Osječki županijski sud  odradio slučaj “Mamić”. Iako je kazna drastična DORH  na tome ne staje  već priprema nove optužnice da Mamića ,  po nalogu portala INDEX  i torcide ,  konačno dokrajče. Iako sam bio bijesan na Mamića i HNS , radi izbacivanja NK MEĐIMURJA iz DRUGE  HNL prije pet godina  ipak nisam toliki homomrzitelj da mu želim takav kraj kakav mu sprema Cvitan , Laptoš , Jelinić i  Matija Babić , koji je već niz godina u permanentnom sukobu sa Mamićem i Dinamom.

Taj portal ( INDEX) godinama reži na DINAMO  , a i na sve Hrvatsko , pa tako podupire onaj dio Bad Blue Boysa  koji su unuci  jugooficira  i  jugonostalgičara. U toj bjesomučnoj kampanji “uličari” iz Splita su im dobrodošla potpora. Plodno tlo nalaze na pojedincima iz politike koji javno izražavaju mržnju prema Hrvatima iz  Hercegovine .

 

Tako su komunisti iz DORH-a ( Cvitan , Bajić , Laptoš)  pomno birali mete za odstrel , a naivci iz HDZ-a su ih tapšali kao neovisne u segmentu pravosuđa. Kad im prođe mandat oni neće biti smijenjeni  već samo zamijenjeni. Ostat će im velike  plaće i pune ladice i ormari neriješenih i nepregledanih spisa , a kad kažu da to nije istina , ja vam tvrdim da debelo lažu  ali to im je i u opisu posla.  Koliko su riješili  slučajeva pretvorbenog kriminala ?  Ništa ili skoro ništa . Zašto nisu riješili  svastiku na Poljudu , taj komunistički mentalitet nejde iz naših glava .

Pred par godina prilikom inauguracijskog  govora Cvitan je rekao ; ” Dugi niz godina radim i imam solidnu plaću , i nemam gotovo nikakvu imovinu , a neki su se u kratko vrijeme obogatili”.  Umjesto da je zatražio  osvježenje zakona o “porijeklu imovine”,  on se ubrzo bacio na čitanje novina i hapsit ćemo one na koje  “INDEX” pokaže prstom.  Cvitane , Cvitane  kukala ti majka. Imaš pune ladice prijava protiv  pojedinaca iz  vodstva  IDS-a , ali to izgleda  završava na unijapapiru.

Plenković pod geslom stabilnosti šuti na četnikovanje  Pupovca po Hrvatskoj , a kad netko na njegovo pljuvanje  po Hrvatskoj  se javi , on je odmah Ustaša , pa tako je i Hrvatska ustašoidna tvorevina , a javnim medijima  je već 25 godina  Jasenovac glavna tema , a oni pak koji se usude propitivati o karakteru Jasenovca kao logora i broja žrtava, odmah bi po Pupovcu trebalo kazneno goniti. Ja mislim da je Pupovac  umiveni i u Hrvatskoj školovani četnik po zanimanju, ali mislim da  je po uvjerenju  partizan iz prve proleterske.

Srpski pravoslavni “sveštenici” često po Hrvatskoj  ustoličuju mlade  eparhe  kao zalog za budućnost Memoranduma 2 , koji će se kuhati godinama , pa kad prilike dopuste  opet početi proizvoditi zlo na ovim prostorima. Koliko god puta bio u Hrvatskoj u svojim homilijama  nikad nije spomenuo riječ “Hrvatska”  već je govorio o Slavoniji i Dalmaciji kao da su to srpske zemlje. Zato uz ministra branitelja Medveda  izuzetno cijenim i ministra Krstičevića , jer stvara modernu hrvatsku vojsku , pa ga zato ljevičarska javnost ne voli , jer po njima on bi morao raditi na promiciji LGBT zajednice u Hrvatskoj. Nekada je Bismarck rekao ;” Tko ne hrani svoju vojsku taj hrani tuđu!” , dok imamo takovo okruženje ni  moramo biti snažni i uvijek za domovinu spremni !

 

 

Štef

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *