POVRATAK OTPISANIH

Nakon pređenih Scila i Habida , varaždinski je  politički dvojac  opalio šamar  Vrdoljakovom HNS-u. Radimir Čačić i Ivan Čehok  pomeli su nadobudne  i nesposobne  HNS-ovce Štromara i Kišića ( Habuša) , te su varaždince podsjetili na dane kada je grad Varaždin , prava metropola  sjeverozapada vođena njihovom rukom radila i gradila ( škole , dogradnja bolnice , športski programi). Ogromne količine otpada na prilazu gradu , bilo je obećano od Štromara i Habuša da će oni to riješiti u brzom roku , a po mom mišljenju  pomogao im je i DORH političkim hapšenjem Čehoka. Svaki su mjesec iznova obećavali da upravo što bale nisu krenule put prerade , međutim iz mjeseca u mjesec  ništa.  I tako smo dočekali i nove izbore , a sad niti Bajić niti Cvitan ne mogu pomoći SDP-u i HNS-u da ostanu na vlasti u Varaždinu i Varaždinskoj županiji.  Dok smo od Čehoka mogli očekivati povratak u politiku , to se od veterana Čačića nismo mogli nadati  ali stari politički vuk nije tako razmišljao , i na velika vrata vratio se u političku arenu , ali ne samo varaždinskog kraja , mi mislimo na nacionalnu arenu.

Isto smo mišljenja da Čačičevi ministarski potencijali nisu iscrpljeni , koji su naprasno prekinuti odlaskom na prisilni “odmor”u Pulu.

Čehokov uspjeh u Varaždinu sam po sebi je odgovor varaždinaca  što misle o optužbama DORH-a protiv njega , jer kako bi stari ljudi rekli narod nikad ne griješi , a ja mislim da je to istina.

 

 

Štef.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.