Novogodišnja čestitka gradonačelnika Grada Čakovca Stjepana Kovača

Poštovane sugrađanke i sugrađani!

            Još jednu smo godinu ostavili iza nas. Ulazeći u Novu, radimo planove na predstojeće razdoblje, ali i ocjenjujemo ono što smo uradili u prethodnoj godini. Iskustva koja smo stekli čine nas zrelijima i iskusnijima, te omogućuju da u budućnosti budemo još bolji.

2018. godina za Čakovec je bila uspješna. Značajne rezultate postigli smo na svim poljima, od gospodarstva, preko kulture i obrazovanja pa sve do sporta. Svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u aktivnostima koje su se provodile u našem gradu, bilo da se radi o tvrtkama, ustanovama, udrugama ili pojedincima, najiskrenije zahvaljujem.

Godina koja  je pred nama donijet će i uspone i padove, oduševljenja i razočarenja, no siguran sam da će, zahvaljujući svima nama, na kraju biti uspješna. To je zato jer stanovnici Čakovca iskreno vole svoj grad, istinski s njim žive, a svake godine to i pokazuju nastojeći da bude još bolji.            U svoje osobno ime te u ime cijele Gradske uprave želim Vam sretnu i uspješnu Novu 2019. godinu!

Neka Vam se u njoj ostvare sve želje, te neka Vaši uspjesi budu dio napretka cijelog društva!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *