Novo svjetsko zlato i bronca u Međimurju

Dance Star World Finals je jedinstveno i izvanredno plesno natjecanje koje se održava diljem svijeta. Ove godine se to održalo u Poreču od 23. do 27. svibnja 2018. godine gdje je sudjelovalo 7000 plesača iz cijelog svijeta.

Zlato i prestižni Dance Star trofej u disciplini „Acrobatic Dance“ ( kategorija djeca ) osvojile su članice plesno gimnastičkog kluba „Flik“ iz Šenkovca, dok je broncu svojom solo izvedbom osvojila Marta Novak s koreografijom „The jungle“ koja je također nastupila u grupnoj disciplini gdje su osvojile zlato.

Stoga je djevojkama Leni Novak, Marti Novak, Evi Varga, Saši Matić, Jani Magdalenić, Lari Podvezanec, Lari Pergar te njihovoj vještoj trenerici Tatjani Stoiljković upriličen prijem u Maloj vijećnici Međimurske županije, gdje ih je dočekao župan Matija Posavec, za svojim zamjenikom Josipom Grivcem. Župan je razaznajući o poteškoćama treniranja i pripremanja djece za natjecanja odlučio pomoći sa sportskom spravom. Stoga će Međimurska županija omogućiti kupnju strunjače koja se napuhuje zrakom za učenje akrobatskih elemenata.

Ovo svjetsko zlato i bronca dokaz su dugogodišnjeg treniranja, rada, truda i zalaganja tijekom proteklih 15 godina u rekreativnom i natjecateljskom programu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *