NOĆ VJEŠTICA ( VAMPIRI )

Prošli su Svi sveti i Dušni dan , a politička zbilja  nikako da se smiri.  SDP-ovi vampiri  Bernardić i Maras  nikako iz destrukcije da krenu ka konstrukciji.  Mislim da niti drugo  ne znaju  osim bjesomučno zagađivati hrvatski politički  prostor Agrokorom , ponekad im se u izljevu bjesnila priključi  HSS-ov predsjednik  Beljak , zvani “blaupunkt”.  Toj galamećoj družini povremeno se pridruži političar i prodavač mandarina  iz Metkovića , Grmoja. Kada malo proanaliziraš političku misao koju zagovaraju , sasvim su se stopili sa sadržajem na Ivicu Todorića , koji i dalje iz toplog stana u Londonu  piše blogove sa onom na kraju “se bum vas tužil lopovi jedni”. 

Prvo saslušanje  istražnog povjerenstva za “AGROKOR” bilo je vrlo zanimljivo po tome što je svjedočio  bivši hrvatski predsjednik koji je svojim osebujnim svjedočenjem najviše ošamario  sveznalca  Grmoju, a i razočarao je konobara Marasa , što nije eksplicitno optužio  HDZ. Slijedeća dva-tri  svjedoka  još će biti koliko toliko zanimljiva , a zatim će sve pasti kao i uvijek u zaborav. A do tog vremena SDP i oporba  moraju smisliti novu zanimaciju za javnost.

Naša su javna glasila nekako sramežljivo javila o debaklu pisma slovenskog ministra vanjskih poslova.

Kako mu je iz američkog ministarstva vanjskih poslova  odgovoreno , da se Slovenija i Hrvatska moraju međusobno dogovoriti o prijepornim pitanjima  granice između dviju država , za takav odgovor SAD-a i njihovog stajališta kao i našeg, nije zaslužno Ministarstvo vanjskih poslova Hrvatske  već Angela Merkel koja je stala na stanovište  kakovo ima Slovenija , a Trump ne može smisliti Merkelicu . E tako stvari stoje.

Slušamo sada ranojutarnjeg pijevca  IDS-ovca  Miletića da će nas tužiti Europi što nismo uvrstili  prepisani  talijanski zakon o fašističkom znakovlju  koji je donijela Italija.  Inače ti isti Plenkovića prozivaju kao poslušnog europejca.  Kakova dvostruka mjerila IDS-ovih separatista i šovinista. 

Već dugo čekamo  reakciju  DORHA-a na mnogobrojne  prijave za korupciju i kriminal IDS-ovog vodstva . Nije nam jasno zašto ih Cvitan štiti ?

 

Štef.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *