MALO VESELJA :)

 1.  Dobio sam mirovinu. Sjedim i razmišljam. Što da kupim ?  Jednu zimsku čizmu ili rukav od jakne.
 2.  Benzin skuplji , voće i povrće skuplje , meso skuplje , struja , voda skuplje. Samo su jahte pojeftinili , sreća je došla otkuda nismo očekivali.
 3.  U Japanu izumili robota koji lovi lopove.  U Japanu za 5 minuta primio jednoga , u Americi za 5 minuta primio dvjesto lopova , u Rusiji primio petsto lopova , a u Hrvatskoj za 5 minuta ukrali robota.
 4.  Pita me znanac ;  Kako ste ?  Nisam tako dobro kak bi ja htio , ali nisam tako loše kako bi vi htjeli.
 5.  Ako je vaš muž živčan , ponudite mu jogurt kome je prošao rok trajanja , nek živčani na drugom prikladnom mjestu.
 6.  Svakom muškarcu koji za poklon kupi ženi tavu , kaciga na glavu.
 7.  Dajte da se dogovorimo sused , kad mi rečete da vam vratim dug , jako se nervirate. A kad ja čujem od Vas za dug prema vama  ja se isto nerviram , pa zašto da trošimo svoje živce , dajte da razgovaramo o vremenu.
 8.  Cigan reče sinčiću; idemo na vrt kopati krumpira ! Tata ali deset sati je navečer , a mi nemamo nikakav vrt. Ali sine mi trebamo krumpir.
 9.  Šef benzinske pumpe poslije posla ljubi svoje djelatnike u usta.  Prijatelj ga pita zašto to radiš. Provjeravam tko mi krade gorivo.
 10. Što moraš prodavati da bi kupovao jahte , vile , skupe aute. Pita sused  suseda. Drogu  , odgovara sused. Ne dragi prijatelju domovinu , domovinu  moraš prodavati.
 11.  Punica  dolazi nakon dugog puta u posjetu kćeri i zetu , i pita zeta što si mi kupio za posjetu. Povratnu kartu za večeras, odgovori zet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *