KRAĐE , NADZOR TERETNIH VOZILA , VIJESTI IZ PU MEĐIMURSKE

Za četvrtak, 20. srpnja 2017. godine

KRAĐA

 

U noći s 19. na 20. srpnja, u poljskom predjelu zvanom “Bistričko polje” u blizini Donjeg Vidovca, nepoznati počinitelj iz nezaključanog voćnjaka (ograđenog), ukrao je motornu pumpu za navodnjavanje vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

OBAVIJEST

 

1)     Akcija „Alkohol“

 

U noći s 22. na 23. srpnja (subota na nedjelju) od 23 do 5 sati policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec, provest će aktivnosti iz operativne akcije „Alkohol i droga“.

Akcija je prvenstveno usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili opojnih droga, prekoračenja dopuštene brzine kretanja u naseljenom mjestu i izvan naseljenog mjesta, suzbijanje grubog kršenja prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama. Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi.

 

2)     Akcija „Nadzor teretnih automobila i autobusa“

 

U razdoblju od 24. do 30. srpnja, policijski službenici Policijske uprave međimurske provodit će aktivnosti iz operativne akcije “Nadzor teretnih automobila i autobusa“.

Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2017. godinu, a sukladno navedenom terminu provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, dok će se u srijedu, 26. srpnja od 8 do 15 sati provoditi u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.