KAKO DALJE

Slijedeća godina biti će prekretnica u razvoju i u smislu demografskog opstanka  Hrvatske. Vlast ništa ne čini da stvarno prekine egzodus Hrvata iz zemlje.  Dok je radnika  sve manje  državni aparat buja i za samo godinu dana povećan je za  6.5% , a broj stanovništva se u zadnje tri godine  stvarno smanjio za preko 300 000. Što vlada radi zbunjuje javnost  lažnim prikazivanjem  stvarnosti , pa su takvim putem  vlade krenule i županije i gradovi. Tako je županija uhljebila  petnaestak bespotrebnih službenika i kao sve je po zakonu ali nije rečeno da je zakon manjkav i nevaljan.

Čuda koja se događaju u ovoj zemlji nisu slučajna , oporba  SDP i MOST koji su do sada lupali po Agrokoru i Todoriću  sad su saveznici tom istom Todoriću po lupanju po vladi.  O Bože , da li je to moguće ? Moguće, jer toj oporbi nije cilj saznati istinu o Agrokoru , ili pak razotkriti kriminal , jer to ovoj vladi koja tek par mjeseci na vlasti. Već je stvaranjem kaosa i halabuke cilj skrenuti  pozornost sa vlastitog nerada i kaosa u stranci , ali koliko čitam i vidim javnost ih je već prozrela da kaos u vlastitim redovima žele zamagliti  javnom demagogijom.

Po našoj napaćenoj zemlji srpska pravoslavna crkva uz veliku pompu , i ministra obrane srbije četnika Vulina uz pratnju  srpskih oficira  i dalje laprda velikosrpstvo po Dalmatinskoj zagori , a patrijarh Irenej najavljuje nove nepogode , ali mi sad možemo biti mirni  jer više nemamo samo praćke  , lukove i strijele i sačmarice.

 Zato puna potpora  radu ministra obrane generala  Krstičevića , predsjednice  Kolinde , te ministra Medveda.  A znamo da srpske mitomanije i neki novi memorandumi  SANU-oa nisu isključeni , ali se nadam da će se i srbi  opametiti i jednom za  svagda prestati biti remetilački i po mir opasan faktor  na jugoistoku  Europe.

I tako smo mi spokojni dok nam mladi Nikodim i vascela Srbije bdije nad nama.

Štef.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *