Još jedan uspješan koncert nagrađenih učenika umjetničke škole Miroslav Magdalenić

U prepunoj zgradi Scheier, održan je koncert nagrađenih učenika Umjetničke škole Miroslav Magdalenić iz Čakovca. Sudjelujući na brojnim smotrama i natjecanjima,  učenici nastoje pokazati svoje vještine sviranja sa raznim instrumentima. Slijedom toga, a u povodu dana Međimurske županije, 25 učenica i učenika koji su osvajali nagrade na međunarodnim, državnim i regionalnim natjecanjima održali su tradicionalni koncert sa svojim najboljim točkama.

Vrhunski mladi umjetnici koji svakodnevno uče i oplemenjuju svoje znanje u umjetničkoj školi Miroslav Magdalenić, pokazali su vrhunski program te pritom oduševili sve prisutne.

„Imali smo 25 natjecatelja od kojih su se neki dva puta natjecali u različitim disciplinama i osvojili su visoke plasmane na natjecanjima. Ponosna sam na učenike ali i na njihove mentore, svoje kolege, koji su zaista odradili veliki posao i bez njih bi taj uspjeh izostao. Izabrali su točke koje su najbolje, efektne koje su publici bile interesantne“ , ističe ravnateljica Senka Bašek Šamec

Ovogodišnji nagrađeni laureti su: Lana Mesarić, Gabriel Horvat, Greta Mikec, Leonarda Krsnik, Tea Trajbar, Jakov Maltar, Ivan Koštarić, Edita Strnad, Erik Vrbanec, Matija Ovčar, Niko Božek, Sara Markov, Una Strbad, Ruta Kontrec, Nika Kovačić, Luka Kljajić, Lara Jakšić, Jakov Ladić, Roko Petrović, Mak Žerjav, Matej Lesar i Filip Vinko.

Čestitke svim mladim glazbenicima, i njihovim mentorima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *