Potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar u Gornjem Mihaljevcu uručio Ugovor o energetskoj obnovi zgrade Doma kulture

U službenom posjetu Međimurskoj županiji danas je boravio potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar. U Domu kulture u Gornjem Mihaljevcu načelniku općine Goranu Lovrecu uručio… Pročitaj više.

Kreće obnova Doma za starije i nemoćne u Čakovcu vrijedna više od 10 milijuna kuna

U prostorima Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu, u četvrtak, 22.studenoga 2018.godine, svečano su uručeni Ugovori o energetskoj obnovi zgrade. Tom prigodom, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i… Pročitaj više.

U prigodi blagdana Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve preminule građane Međimurske županije

U organizaciji Ministarstva obrane RH, Ministarstva branitelja RH, Ministarstva unutarnjih poslova te suradnjom institucija i udruga proisteklih iz Domovinskog rata u Međimurju, u prigodi blagdana Svih svetih i Dušnog dana,… Pročitaj više.

Održan najjači Međimurski gospodarski forum u organizaciji Zavičajnog društva Međimurje

U ponedjeljak, 15. listopada u Zagrebu održan je Međimurski gospodarski forum koji je okupio 150 Međimuraca iz svijeta gospodarstva. Novo vodstvo Zavičajnog društva Međimurje koje djeluje na području Zagreba, ponovno… Pročitaj više.

Jačanje kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Međimurske županije

Koncept Lokalnih partnerstva za zapošljavanje zamišljen je kao model uspješnije međusektorske koordinacije u pripremi i donošenju politika vezanih uz stvaranje i jačanje ljudskih potencijala u skladu s potrebama tržišta rada.… Pročitaj više.

Jednake mogućnosti u obrazovanju za djecu romske nacionalne manjine

Europskim projektom „IŠKULICĂ-ŠKOLICA jednakih mogućnosti u obrazovanju“ djeca i učenici romske nacionalne manjine uključit će se u  predškolske programe i programe produženog boravka s ciljem potpune integracije u osnovnoškolsko obrazovanje… Pročitaj više.