Umjetnim snijegom prekriveno sanjkalište na čakovečkom Jugu, top za umjetni snijeg seli se u jezero podno Starog grada

Tijekom cijele prethodne noći, djelatnici Gradskog poduzeća „EKOM“, uređajem za proizvodnju umjetnog snijega, zasniježivali su brežuljak na čakovečkom Jugu. Do jutra, stvoren je snježni pokrivač debljine nekoliko centimetara, taman dovoljan… Pročitaj više.

Povodom božićno-novogodišnjih blagdana održana svečana sjednica Skupštine Međimurske županije

Već tradicionalno povodom završetka godine, 23. prosinca 2019. godine u zgradi Scheier održana je svečana sjednica Skupštine Međimurske županije. Pored domaćina, predsjednika Skupštine Međimurske županije Mladena Novaka sa zamjenicima Dragutinom Glavinom… Pročitaj više.

Objavljeni Javni pozivi za sufinanciranje projekata i programa udruga na području Grada Čakovca i mjesnoj samoupravi

U ponedjeljak je u prostorijama Gradskih bazena „Marija Ružić“ održana konferencija za novinare na kojoj je gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač još jednom podsjetio gradske udruge na objavljene Javne pozive… Pročitaj više.

Ruža Sašek, Marija Prekupec i Martin Vlahek najvolonteri u 2019., “Udruga Biovrt – u skladu s prirodom” najbolja organizacija volontiranja

Božićno vrijeme jedno je od najljepših razdoblja u godini, vrijeme ljubavi i radosti, ali i vrijeme kada pokazujemo zahvalnost i zajedništvo. Završavajući godinu na najljepši način, pokazujući humanost i plemenitost,… Pročitaj više.