Održana 8. sjednica Kolegija gradonačelnika i načelnika općina Međimurske županije

Mogućnosti suradnje u zbrinjavanju miješanog starog i novog komunalnog otpada, aktualni i najavljeni natječaji iz ESI fondova, reorganizacija Policijske uprave međimurske te provedba DDD mjera i monitoringa komaraca točke su… Pročitaj više.

Nj.E. Boro Vučinić :“Ovdje se ima što vidjeti i ovdje se može mnogo toga naučiti!“

Veleposlanik Republike Crne Gore u Republici Hrvatskoj Nj.E. Boro Vučinić posjetio je Međimursku županiju gdje se susreo s predstavnicima institucija i čelništvom Međimurske županije. Tema sastanka bila je prvenstveno razmjena… Pročitaj više.

U Tehnološko-inovacijskom centru održan Poslovni uzlet Međimurske županije

U organizaciji Poslovnog dnevnika i Međimurske županije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje Čakovec održan je Poslovni uzlet Međimurske županije. Projekt je pokrenut početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima… Pročitaj više.

Otvoren studentski restoran za više od 1500 studenata Međimurskog veleučilišta i Učiteljskog fakulteta u Čakovcu

Međimurska županija trenutno se nalazi u povijesnom investicijskom zamahu u obrazovanju, vrijednom više od 260 milijuna kuna. Kontinuirano provodi energetsku obnovu osnovnih i srednjih škola, uvodi jednosmjensku nastavu, financira besplatni… Pročitaj više.

Održan seminar „Diskriminacija u području rada i zapošljavanja“ – javnost često ne prepoznaje diskriminaciju

U okviru provedbe aktivnosti iz Akcijskog plana za provedbu Nacionalnog plana za borbu protiv diskriminacije 2017.-2019. godine te Programa provedbe Strategije borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti u Republici Hrvatskoj… Pročitaj više.