Društvo “Pinklec” peti puta za redom posjetilo Međimursku županiju i Porcijunkulovo

Pedesetak članova Zavičajnog društva Međimuraca Karlovačke županije – “PINKLEC” i Matice umirovljenika Karlovačke županije posjetilo je u nedjelju Međimursku županiju. Srdačnu dobrodošlicu u naš kraj poželio im je zamjenik župana… Pročitaj više.

Potpisan ugovor za novih 936 000 kuna iz EU fondova za poboljšanje kvalitete života osoba starije životne dobi

U Muzeju Mimara u Zagrebu upriličeno je svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „IMPULS za 54+“, kojim je Međimurska županija dobila nova sredstva iz europskih fondova. Svečanosti… Pročitaj više.

Započeo projekt „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“

U Bjelovaru je 23. srpnja  2018. održana početna  konferencija Projekta „Povećanje efikasnosti  i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ vrijednog    962.987,25 kuna  bespovratnih europskih sredstava.… Pročitaj više.

Međimurska županija dobila regionalni centar kompetentnosti u strojarstvu – Tehničku školu Čakovec

Ministrica znanosti i obrazovanja Prof.dr.sc. Blaženka Divjak donijela je danas Odluku o imenovanju regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju  kojom se Tehnička škola Čakovec imenuje Regionalnim centrom kompetentnosti iz sektora… Pročitaj više.