Župan u Goričanu s vijećnicima u obilasku nove dvorane, osigurano novih pola milijuna kuna za kotlovnicu

U Goričanu se po jednom specifičnom modelu izgradnje u skorom roku očekuje završetak realizacije projekta školske dvorane. Završnu fazu projekta koja je teška oko 6,2 milijuna kuna, na poziv ravnatelja… Pročitaj više.

Održana Stručna konferencija na temu Sportskom rekreacijom ususret novom stilu života

U čakovečkom Hotelu Park održana je od 24. studenog do 25. studenog 2017. Stručna konferencija na temu Sportskom rekreacijom ususret novom stilu života, pod organizacijskom palicom Hrvatskog saveza sportske rekreacije… Pročitaj više.

Ministar Božinović u Međimurju: „Uvest ćemo reda u namjensko trošenje socijalnih pomoći“.

U službenom posjetu Međimurskoj županiji boravit će ministar unutarnjih poslova RH Davor Božinović. Pritom je na samom dolasku u Maloj vijećnici Međimurske županije održao radni sastanak sa svojim domaćinom, županom… Pročitaj više.

Osigurali smo u proračunu završetak višegodišnjeg projekta škole u Pribislavcu ! riječi ministrice Divjak

U službenom posjetu Međimurskoj županiji boravila je ministrica znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske Blaženka Divjak, koja je istaknula važnost realizacije postojećih kapitalnih investicija koje Međimurje ima u području obrazovanja. O… Pročitaj više.

Ministrica kulture u Međimurju o medijima, 35 milijuna kuna ulaganja u Stari grad Zrinskih i centrima za kulturu

Međimurje je ovih dana središte Hrvatske kada je dijalog svih nacionalnih i lokalnih medija u pitanju, kako se u Termama LifeClass Sveti Martin održavaju jubilarni 10. Dani elektroničkih medija, te… Pročitaj više.