Lideri hrvatskog sjevera ponovo zajedno za stolom, teme obrazovanje, poljoprivreda i Piškornica

Nositelji regionalne politike samog sjevera zemlje, ali i čelnici županija središnje Hrvatske koja je po mnogočemu primjer drugima, okupio je župan Međimurske županije Matija Posavec. Nakon što je odradio već… Pročitaj više.

Skupština Međimurske županije nije konstituirana, staje projekt besplatnih udžbenika i odgađa se rebalans proračuna

Danas je prisegu položilo 42 novih vijećnika skupštine Međimurske županije, koja u konačnici u Velikoj vijećnici nije konstituirana, jer nije prihvaćen jedini prijedlog za novog predsjednika, Dragutin Glavina. Bivši saborski… Pročitaj više.

Projekt Međimurske županije: Podijeljeno više od 185 tisuća obroka djeci slabijeg imovinskog stanja

U  Maloj vijećnici Međimurske županije održana je završna konferencija projekta „Školski obroci svima!“. Radi se o projektu vrijednom milijun kuna u koju je uključeno 1200 učenika u školskoj godini 2016./2017.,… Pročitaj više.

Međimurski župan obradovao 115 parova na njihovoj proslavi 50. i 60. obljetnice braka

Matica umirovljenika Međimurske županije već 24 godine svima odaje tajnu ljubavi i bezuvjetne podrške, organiziranjem proslave dijamantnog pira svojih članova.  Tom prigodom i ove su godine u Gornjoj Dubravi okupili… Pročitaj više.

U Međimurju dostojno obilježen Dan državnosti sv. misom, polaganjem vijenaca i otkrivanjem spomenika branitelju Zlatku Ovčaru

Uz svetu misu, polaganje vijenaca i paljenje svijeća, u Međimurskoj županiji dostojno je obilježen Dan državnosti. Izaslanstva Međimurske županije na čelu sa županom Matijom Posavcem, te zamjenikom Josipom Grivcom, Grada… Pročitaj više.