CRNI LABUD

U HDZ-u svi se čude kak picek glisti zašto su tako malo dobili na izborima za europski parlament. Svjetski poznati naučenjak i znanstvenik Kopal ustvrdio je da im je za sve kriv “crni labud” , a ja ću sada javno obznaniti ime “crnog labuda” , a to je predsjednik HDZ-a evropejac Plenković.

Svim se silama dodvorava lijevim političkim snagama u državi , a očekuje da ga podrži desnica. Makar ga komunisti , socijalisti i takozvani antifašisti stalno šamaraju , on im stalno viri iz guzice i želi biti veći ljevičar od Bernardića , Vidovića , oba dva Ostojića itd. Silno želi da mu se komunistička ljevica i hrvatski kvazi židovi smiluju i da konačno jedanput svi skupa budu na komemoraciji u Jasenovcu. Međutim ljevica i UDBA koja inače vlada Hrvatskom ne dozvoljava zajednički nastup.

Ali zato ne pomišlja da oda počast pogubljenoj hrvatskoj mladosti bez suđenja nakon završetka II svjetskog rata , tek se je Jandroković tamo pojavio sam kao nekakav kriminalac pokloniti žrtvama na Bleiburgu. Isto tako Plenkovićeva vlada prihvatila je sve međunarodne sporazume koji tobože štite ljudska prava , tj. prava žena, a ne mari sa svojim tužiteljstvom za tisuće grobova i pokolja nad Hrvatima u srbočetničkoj agresiji na Hrvatsku.

Državnom odvjetniku najvažnije je dodovoriti se ljevičarima i orjuni u progonu Mamića i sa trulim pravosuđem i nesposobnim ministrom Bošnjakovićem raspisivati međunarodne tjeralice , jer očito je da je za hrvatsku državu najvažnije progon Mamića , a ne četničkih zločinaca koji mirno žive bez bojazni da će za njima biti raspisana bilo kakva tjeralica.

Od Bajića , Cvitana i Jelenića najvažnije je progon onih koje je hrvatsko šund novinarstvo već osudilo. Nadam se da će za dvije generacije hrvatska postati pravna država kada izumru praunuci od sadažnjih tužitelja i sudaca.

Živimo u nadi!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *