ČAČIĆ & MAČIĆ

U subotu sam se vozio na utakmicu u Lučko. Ne bi niti primjetio da pokraj ceste stoje jedva vidljivi i jedva uočljivi jumbo plakati našeg župana , kandidata za EU parlament. Iznenađen sam kako su mu njegovi stranački prijatelji učinili tako loš uradak da se jedino uočava kad staneš i dobro pogledaš tko je na slici. Ne znam da li su mu taj uradak napravili stranački drugovi ili pak je to jednostavno nehaj nekontroliranog pojedinca.

Međutim to nije sve: jutros sam čuo da je kandidat i lista našeg susjeda i mentora Matija Posavca sve prisutan Radimir Čačić , koji se predstavljao kao veliki našeg župana i naše županije , međutim kao što vidimo to nije tako. Sada kad smo mogli imati jednoga sa dobitnom kombinacijom za sjeverozapad sad ćemo imati dva sa rezultatom “0”. Nažalost takvi su današnji prijatelji. Važno je da Čačić dobije više od njegove bivše stranke HNS-a i HSLS-a , tak vam je to ; Nek sosedu crkne krava , makar meni dve.

V našoj državi “Danskoj”, važno je da rade punim kapacitetom sudovi , odvjetništva , FINA i ostali represivni aparat , a fabrike moreju zavariti železna vrata i radniki v Nemačku ili Irsku.

Sima nam je jako lepo , živela Merkelica i naš drug Higgins !!

Skoro sam pozabil da mi imamo još jednoga kandidata za evropu , Mladena z Slakovca , ve nema brigu z nogometnim klubom pak se more posvetiti poboljšanju životnog standarda Iraca , Nemaca , Talijana i Bosanaca ( s kojima radi dobar posel).

Kaj nemo jako duljili Vuzem je blizu , šunke se sušiju i Bog nas poživi.

Štef.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *